Enroute


Brillenglazen voor verbeterd zicht met slecht weer en/of in het donker.

Veilig op weg in de auto

Rijden bij schemerlicht of in het donker kan een ware uitdaging zijn en wordt soms zelfs vermeden door velen. Mist, zware regen, sneeuw en fel zonlicht kunnen allemaal negatieve invloeden hebben op ons zicht. Daarnaast kunnen moderne lichtbronnen zoals LED-koplampen en straatlantaarns vaak verblindend werken. Laat slecht zicht geen belemmering zijn voor een een rit in het donker, naar het bos of naar een wintersportgebied. In een tijd waarin de wegen steeds drukker worden, worden onze ogen geconfronteerd met steeds grotere hoeveelheden informatie. In deze uitdagende omstandigheden is het essentieel om de juiste ondersteuning te hebben, en dat is waar EnRoute brillenglazen van HOYA uitblinken.

De EnRoute brillenglazen zijn zorgvuldig ontworpen om aan te sluiten bij hoe we comfortabel kijken en veilig rijden in het verkeer. Ook voor het kijken op een beeldscherm zijn deze glazen fantastisch. Deze glazen zijn voorzien van een speciaal schitteringsfilter en een optioneel contrastfilter, waardoor ze ideaal zijn voor verschillende rijomstandigheden. Ze verminderen afleidende reflecties en verbeteren tegelijkertijd het contrast en de helderheid, wat resulteert in een meer ontspannen zicht, zelfs bij weinig licht en andere uitdagende rijomstandigheden.

Een van de voordelen van EnRoute brillenglazen is hun vermogen om te voldoen aan de complexe visuele behoeften tijdens het autorijden. Tijdens het rijden moeten onze ogen snel schakelen tussen verschillende kijkrichtingen en -afstanden, van de weg naar het navigatiesysteem, van de spiegels naar het dashboard. EnRoute-brillenglazen bieden een breed gezichtsveld en verbeteren het zicht op zowel de lange afstand als het dashboard en de spiegels. Deze brillenglazen maken het mogelijk om soepel en snel te schakelen tussen verschillende kijkafstanden, waardoor het autorijden comfortabeler en veiliger wordt.

EnRoute Pro voor beroepschauffeurs

Voor beroepschauffeurs is er zelfs een speciale variant, de EnRoute Pro. Naast alle voordelen die EnRoute biedt, zijn deze professionele brillenglazen uitgerust met een extra contrastverhogend filter. Dit filter verbetert niet alleen het contrast, maar zorgt ook voor een betere kleurwaarneming en vermindert nog meer schittering. Bovendien houdt het glasontwerp rekening met het individuele kijkgedrag van de chauffeur in de auto, waardoor een gepersonaliseerde en optimale kijkervaring wordt gegarandeerd.

Ook ’s nachts helder zicht

Met EnRoute brillenglazen hoef je je geen zorgen meer te maken over slecht zicht in het verkeer. Of je nu door druk stadsverkeer navigeert, lange afstanden aflegt op de snelweg, of zelfs ’s nachts rijdt, EnRoute glazen bieden de ondersteuning die je nodig hebt voor een helder, scherp en ontspannen zicht. Maak van elke reis een plezierige ervaring met brillenglazen die zijn ontworpen om je goed op weg te helpen.

Call Now Button
×