Contactlenzen

Wij houden van helderheid als het gaat over uw zicht en zeker ook als het gaat over de prijs. Wij geven advies en u maakt zelf de keuze voor het soort lenzen en oogzorg. De prijs is dus altijd precies afgestemd op uw wensen.


De beste lenzen

Harde lenzen, zachte lenzen, multifocale lenzen, torische lenzen, maandlenzen, daglenzen, nachtlenzen (die tijdens je slaap je ogen corrigeren zodat je overdag zonder bril of lenzen goed kunt zien)…ook bij contactlenzen zijn er diverse mogelijkheden. Want ieder oog is anders. Bepaal samen met onze contactlensspecialist wat voor u de beste keuze is!

De beste onderhouds producten

Onderhouds producten zijn in verschillende samenstellingen en systemen verkrijgbaar. Elke contactlens heeft onderhoud nodig, dit geldt voor alle type contactlenzen. Een goede vloeistof zorgt ervoor dat de lenzen goed gereinigd worden maar ook zorgt voor een goede bevochtiging van de lens wat weer een bijdrage levert aan draagcomfort. Wij adviseren u graag bij de keuze contactlensvloeistof en comfort druppels.

De beste contactlenz zorg

Wij adviseren elk halfjaar een periodieke contactlens controle. Dit is van belang om vroegtijdig oogproblemen of contactlens problemen te voorkomen. Tijdens deze contactlens controle wordt er onder andere gekeken of de sterkte van de lenzen nog optimaal zijn. Maar er wordt ook naar de lenspassing en de gezondheid van de voorkant van de ogen gekeken. Maak gerust een afspraak met onze contactlensspecialist.