Multifocale brillenglazen

De uitvinding van multifocale brillenglazen was enkele decennia geleden een geweldige doorbraak: dichtbij en veraf zien door één brillenglas. Maar er was ook een nadeel: bij multifocale glazen is altijd sprake van enige beeldvertekening aan de zijkant van het glas. De reden? De overgang van het verte- naar het dichtbijgebied wordt óf aan de voorzijde óf aan de achterzijde van het glas geslepen. In beide situaties is het resultaat vervorming in het glas, waardoor het kijkoppervlak verkleind wordt. Glasproducent HOYA is er in geslaagd multifocale glazen te ontwerpen met optimale benutting van zowel de voor- als achterzijde van het glas.
Dankzij de unieke Hoyalux iD (Integrated Design)-technologie wordt de vertekening via een nauwkeuriger (FreeForm 3D) slijptechniek optimaal over de voor- en achterzijde verdeeld. Klinkt ingewikkeld, maar kijkt een stuk comfortabeler. U geniet van een breder zicht en kunt weer moeiteloos schakelen tussen veraf en dichtbij. Inderdaad: met minimale vertekening. 

Multifocale maatwerk brilleglazen: Hoyalux iD MyStyle V+

Met Hoyalux iD MyStyle V+ biedt HOYA de absolute top in multifocale brilleglazen. oor de hoge mate van individualisering en dankzij de gepattenteerde Binoculair Harmonization Technology ervaart u helder, haarscherp zicht op alle afstanden, een zeer breed vertekeningsvrij gezichtsveld en de soepelste overgang tussen dichtbij en veraf zien.

Hoyalux iD MyStyle V+ wordt ontworpen om alle bewegingen die uw ogen moeten maken haarscherp op uw nietvlies te krijgen. Op ieder moment, waar u zich ook bevindt. Samen met u brengen wij uw kijkwensen in kaart met behulp van speciale apparatuur en software. De gegevens van de oogmeting, het door u uitgezochte montuur, uw ervaringen met eerdere brilleglazen en uw huidige levensstijl wegen allemaal mee om tot een uniek multifocaal glas te komen. Het gebruik van het VisuReaal centreersysteem stelt ons in staat de glazen met de hoogste meet precisie in uw montuur te monteren, en dat is dan ook doorslaggevend voor het uiteindelijke kijkcomfort.

Wat u ook doet, u hebt altijd natuurlijk en stabiel zicht op de momenten die er voor u toe doen. Bijzonder is ook het gemak en de snelheid waarmee u went aan uw nieuwe bril: Hoyalux iD MyStyle V+ past zich aan u aan, en niet andersom!

 

Volgende pagina: computer/kantoor-brillenglazen