Zonnebril op sterkte

Stefans Zonnebrillen Campagne April 2016 Adv 108x140

Er is voor iedereen wel een mooie zonnebril te vinden. Bijvoorbeeld een hippe Ray Ban, Michael Kors of een schitterende Vinyl Factory.

Maar ook Maui Jim zonnebrillen zijn op stekte te bestellen, met de originele gepatenteerde PolarizedPlus2Lens Technology glazen. 

Of als je graag buiten sport hebben wij Adidas sport zonnebrillen welke door middel van een Performance Insert gemakkelijk op sterkte te maken zijn.

De opties voor op de glazen zijn legio:

  • Ontspiegeling aan de achterzijde
  • Spiegel coating aan de voorzijde
  • Extra UV coating
  • Curve glazen
  • Gepolariseerd
  • Multifocaal
  • Bifocaal

Dankzij moderne slijptechnieken kunnen in bijna alle merkzonnebrillen zonneglazen op sterkte worden gemonteerd. Groot voordeel is dat u dan met een zonnebril net zo goed ziet als met uw ‘gewone’ bril. Wilt u glazen die egaal gekleurd of juist in kleur verlopend zijn? Een speciale coating? Of zoek u polariserende- of trendy spiegelglazen? De keuze is groot en een zonnebril in uw eigen sterkte hoeft zeker niet duur te zijn.

Speciale ‘inside’ coating

Doordat we bij een zonnebril tegen de achterzijde van donkere glazen aankijken, kunnen er reflecties ontstaan die bij een bepaalde lichtinval uw eigen ogen zichtbaar kunnen maken. Bovendien kan licht via de achterzijde van de glazen in het oog reflecteren. Daarom is het erg nuttig om zonneglazen aan de achterzijde te ontspiegelen.

Polarized

Wilt u meer contrast en hinderlijke schitteringen tegengaan? Met HOYA Polarized bieden wij de perfecte oplossing. Deze zonneglazen zijn speciaal ontwikkeld om het horizontale gepolariseerde licht weg te filteren. Dit zorgt voor een contrastrijk beeld met heldere kleuren, zonder vervelende schitteringen.

Spiegel glazen

Wij bieden nu spiegelcoating zonneglazen in drie modieuze kleuren: goud, zilver en blauw. Deze HOYA Mirror-zonneglazen kunnen in uw eigen sterkte worden geslepen, zowel enkelvoudig als multifocaal. Ze zijn altijd voorzien van een hoogwaardige kraswerende en waterafstotende inside ontspiegeling.